Ik heb reeds taxisoftware aangeschaft, kan ik toch taxiID producten gebruiken?

Ja dat kan! U kunt taxiID producten o.a. gebruiken in combinatie met Wintax en Taxsys. Ritten die worden besteld via uw taxiID we klanten app of zakelijk bestelscherm komen direct in de planningsmodule van uw huidige planningpakket terecht. U kunt ervoor kiezen om de rit automatisch uit te geven of de centralist kan handmatig toewijzen naar een van uw chauffeurs. Daarnaast is de taxiID chauffeurs app ook te gebruiken als datacom. De centralist voert in Wintax een rit in, deze wordt direct verstuurd naar de smartphone van de betreffende chauffeur.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.