Exporteer facturen voor extern gebruik

Reeds betaalde facturen kunnen ge-exporteert worden naar een Excel bestand. In dit bestand komen alle factuur gegevens te staan, deze kunnen dan geimporteerd worden in een ander administratief systeem.

Op deze manier ondersteunt taxiID uw accountant bij het verwerken van uw administratie.

Het maken van de export gaat via het menu, Administratie / facturatie / historie / selecteer facturen / exporteer.

Er start vervolgens direct een download met het CSV bestand.