Kan ik analytics koppelen aan mijn bestelformulier?

Dit is zeker mogelijk, echter bieden wij geen mogelijkheden voor aanpassingen. Wat hiervoor moet gebeuren is dat het Analytics account_id moet worden toegevoegd aan de bestelformulier instellingen onder Mijn producten / productinstellingen / website bestelformulier.

Inhoud
Na het koppelen van uw analytics account kunt u de volgende inhouds calls verwachten in uw analytics profiel

Pagina Analytics pagina
Start /Form: {Naam formulier}
Stap 2 /pricedetails
Stap 3 /retour_details
Stap 4 /costomerdetails
Stap 5 /orderoverview
Contant rit /ride_completed
Online betaling gestart /payment_started

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• Avatar
    Fouad Ben Ali

Stap 4 staat erin als /costumerdetails niet /costomerdetails

(juist zou zijn /customerdetails)